NOVOGODIŠNJI MITING AK CRVENA ZVEZDA

Komentari(0) | Autor:Marko 31. децембар 2017. Poslednja izmena: 31. децембар 2017.
Atletski klub Crvena zvezda je i ove godine organizovao takmičenje za sam kraj godine...BAK je zablistao na takmičenju sa preko 60 atletičara i atletičarki
Takmičarsku sezonu u ovoj godini završili smo Novogodišnjim mitingom u Atletkoj dvorani.
Takmičenje je trajalo ceo dan a kako se bližio kraj, tako su se nizale medalje, lišni rekordi i sjajni rezultati.

Naše zlatne BAK-ovke Nina Marinković i Petra Vuković su ponovo pokazale da su najbrže.
Nina je zlatnu medalju osvojila u trci na 60m sa preponama u kategoriji mlađih pionirki, dok se Petra sjajno pokazala u trci na 30m i donela klubu još jedno zlato u kategoriji atletskih škola C. Nina je nakon toga dosla i do srebrne medalje u skoku u dalj preskočivši više od 5m.

Veliku borbu su pružili i Ognjen Milenović i Dragana Macanović. Ogi se sjajno pokazao u trci na 50m u kategoriji atletskih škola A, dok se Gaga do kraja borila u trci na 400m u kategoriji starijih juniorki. Oboje su osvoji srebrne medalje i zauzeli drugo mesto na pobedniškom postolju.

I za kraj, Natalija Bogićević je donela još jednu medalju svom klubu osvojivši treće mesto i bronzanu medalju u trci na 60m sa preponama u kategoriji starijih pionirki. U istoj kategoriji, Minja Nikolić je osvojila 5. mesto.

Moramo da pohvalimo i našu Elenu Mihajlović koja se hrabro borila u kategoriji starijih pionirki u trci na 600m. Elena je zauzela četvrto mesto.

I Teodora Zorić je sjajno trčala i obezbedila sebi 4. mesto u tci na 40m u kategoriji atletskih škola B.

U skoku u dalj se sjajno pokazo Dušan Šteflja koji je 4. mesto osvojio sa rezultatom 3.79m.

Na četvrtom mestu su se našle i naše skakačice u vis. Stela Ćuk je u kategoriji atletskih škola A ostvarila rezultat od 125cm, dok je Natalija Dragojević, mlađa pionirka, uspela da preskoči neverovatnih 145cm.

Bravo za sve naše atletičare, velike i male, i čestitamo im na sjajnim rezultatima i oborenim ličnim rekordima...svima im želimo još puno medalja u novoj, 2018. godini!!!